Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: gene chandler Songtekst: man’s temptation

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: gene chandler - man’s temptation ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van man’s temptation? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van gene chandler! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van gene chandler en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals man’s temptation .

Origineel

One more time to test The willpower of me This feeling that I hold now Just won't let me be This woman won't leave me alone She's going to ruin my happy home With a man's temptation Well, I've got another back home Who's the beat in my heart I never thought that no one else Could ever tear us apart To each other, we had been so true Until along comes a lover like you With a a man's temptation I know I've got to be strong I've got to fight this all alone So afraid for what I must do I've got to hurt my woman or you But I've got a feeling telling me Let your heart be your guide I don't want lose either one Which makes it hard to decide Though my mind continues to roam Oh, baby, my heart, it stays at home And controls my temptation I'm sorry, little miss That's the way love is I'm sorry I can't stay I must be on my way

 

Vertaling

Nog één keer om te testen De wilskracht van mij Dit gevoel dat ik nu vasthoud Laat me gewoon niet met rust Deze vrouw laat me niet met rust Ze gaat mijn gelukkige thuis ruïneren Met de verleiding van een man Nou, ik heb een ander thuis Who's the beat in my heart Ik had nooit gedacht dat niemand anders ons ooit uit elkaar zou kunnen scheuren Aan elkaar waren we zo trouw Until along comes a lover like you Met de verleiding van een man I know I've got to be strong Ik moet hier helemaal alleen tegen vechten Zo bang voor wat ik moet doen Ik moet mijn vrouw of jou pijn doen Maar ik heb een gevoel dat me zegt Laat je hart je gids zijn Ik wil geen van beiden verliezen Wat het moeilijk maakt om te beslissen Hoewel mijn gedachten blijven dwalen Oh, baby, mijn hart, het blijft thuis En controleert mijn verleiding Het spijt me, kleine meid Dat is hoe liefde is Het spijt me dat ik niet kan blijven Ik moet op weg