Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: gene chandler Songtekst: you can’t hurt me no more

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: gene chandler - you can’t hurt me no more ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van you can’t hurt me no more? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van gene chandler! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van gene chandler en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals you can’t hurt me no more .

Origineel

(No, no) You can't hurt me no more No matter what you might say You can't hurt me no more After all the pain you sent my way Cause I've got another who loves me And she's just the opposite of you Hear me now You can't hurt me no more Cause it doesn't matter Now what you do Got ahold of yourself Crying ain't gonna help you now Ashamed that we end this way And this is all that I can say You can't hurt me no more Give up cause I don't feel a thing You can't hurt me no more Go find another who'll play your game Cause I've got another who loves me And she's just the opposite of you Hear me now You can't hurt me no more Cause it doesn't matter Now what you do You can't hurt me no more, baby

 

Vertaling

Nee, nee. Je kunt me geen pijn meer doen Het maakt niet uit wat je zegt Je kunt me geen pijn meer doen After all the pain you sent my way Want ik heb een ander die van me houdt En ze is precies het tegenovergestelde van jou Hoor me nu Je kunt me geen pijn meer doen Want het maakt niet uit Now what you do Got ahold of yourself Huilen zal je nu niet helpen Beschaamd dat we zo eindigen En dit is alles wat ik kan zeggen Je kunt me geen pijn meer doen Geef het op want ik voel niets Je kunt me geen pijn meer doen Ga een ander zoeken die je spelletje meespeelt Cause I've got another who loves me En zij is precies het tegenovergestelde van jou Hoor mij nu Je kunt me geen pijn meer doen Cause it doesn't matter Now what you do Je kan me geen pijn meer doen, baby