Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: gene clark Songtekst: give my love to marie

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: gene clark - give my love to marie ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van give my love to marie? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van gene clark! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van gene clark en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals give my love to marie .

Origineel

I'm a black lung miner from East Tennessee Raised my family on cold dust and beans That old black lung's got me no life left in me Hang my lantern in the window, give my love to Marie For twenty-five years I've worked in the mines Where the earth is as black as a cold winter's night There's millions in the ground, not a penny for me Hang my lantern in the window, give my love to Marie I've loved all my children, six sons of mine I pray that they never have to work in the mine For the black lung will get them, they'll die just like me Hang my lantern in the window, give my love to Marie There's frost on the ground, ice in the trees The air is so heavy I can't hardly breathe For the old black lung's got me and soon I'll be free Hang my lantern in the window, give my love to Marie Hang my lantern in the window, give my love to Marie

 

Vertaling

Ik ben een zwarte long mijnwerker uit Oost-Tennessee Ik voedde mijn familie op met koud stof en bonen Die oude zwarte long heeft geen leven meer in me Hang mijn lantaarn in het raam, geef mijn liefde aan Marie Vijfentwintig jaar heb ik in de mijnen gewerkt Waar de aarde zo zwart is als een koude winternacht Er zitten miljoenen in de grond, geen cent voor mij Hang mijn lantaarn in het raam, geef mijn liefde aan Marie Ik heb van al mijn kinderen gehouden, zes zonen van mij Ik bid dat ze nooit in de mijn hoeven te werken Want de zwarte long zal ze krijgen, ze zullen sterven net als ik Hang mijn lantaarn in het raam, geef mijn liefde aan Marie Er is vorst op de grond, ijs in de bomen De lucht is zo zwaar dat ik nauwelijks kan ademen Want de oude zwarte long heeft me te pakken en weldra zal ik vrij zijn Hang mijn lantaarn in het raam, geef mijn liefde aan Marie Hang mijn lantaarn in het raam, geef mijn liefde aan Marie