Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: gene clark Songtekst: think i'm gonna feel better

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: gene clark - think i'm gonna feel better ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van think i'm gonna feel better? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van gene clark! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van gene clark en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals think i'm gonna feel better .

Origineel

I think I'm gonna feel better when tomorrow comes When I see the sun through my window I think that everything is going to be all right Though I know that you have found another I hope you understand that I Still love you so bad But when tomorrow morning comes I hope that you will see the sun shine too Come shining through I think I'm gonna feel better when tomorrow comes When I see the sun When I see the sun

 

Vertaling

Ik denk dat ik me beter zal voelen als het morgen is Als ik de zon door mijn raam zie denk ik dat alles goed komt Hoewel ik weet dat je een ander hebt gevonden hoop ik dat je begrijpt dat ik nog steeds zo veel van je hou Maar als morgenochtend komt hoop ik dat je de zon ook zult zien schijnen Door te komen schijnen Ik denk dat ik me beter zal voelen als het morgen is Als ik de zon zie Als ik de zon zie