Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: gene krupa Songtekst: i ll never be the same

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: gene krupa - i ll never be the same ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i ll never be the same? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van gene krupa! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van gene krupa en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i ll never be the same .

Origineel

I'll never be the same Stars have lost their meaning for me I'll never be the same Nothing's what it once use to be And when the songbirds that sing Tell me it's spring I can't believe their song Once love was king but kings can be wrong I'll never be the same There is such an ache in my heart Never be the same since we're apart Though there's a lot that a smile may hide I know down deep inside I'll never be the same never be the same again I'll never be the same Stars have lost their meaning for me I'll never be the same Nothing's what it once use to be And when the songbirds that sing Tell me it's spring I can't believe their song Once love was king but kings can be wrong I'll never be the same There is such an ache in my heart Never be the same since we're apart Though there's a lot that a smile may hide I know down deep inside

 

Vertaling

Ik zal nooit meer dezelfde zijn Sterren hebben hun betekenis voor mij verloren Ik zal nooit meer dezelfde zijn Niets is meer wat het ooit was En wanneer de zingende zangvogels me vertellen dat het lente is kan ik hun lied niet geloven Eens was liefde koning maar koningen kunnen zich vergissen Ik zal nooit meer dezelfde zijn Er is zo'n pijn in mijn hart Nooit meer hetzelfde sinds we uit elkaar zijn Hoewel er veel is dat een glimlach kan verbergen Ik weet diep van binnen dat ik nooit meer dezelfde zal zijn Ik zal nooit meer dezelfde zijn Sterren hebben hun betekenis voor mij verloren ik zal nooit meer dezelfde zijn Niets is meer wat het ooit was En wanneer de zangvogels zingen me vertellen dat het lente is kan ik hun lied niet geloven Eens was liefde koning maar koningen kunnen zich vergissen Ik zal nooit meer dezelfde zijn Er is zo'n pijn in mijn hart Nooit meer hetzelfde sinds we uit elkaar zijn Hoewel er veel is dat een glimlach kan verbergen Ik weet diep van binnen