Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: gene loves jezebel Songtekst: break the chain

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: gene loves jezebel - break the chain ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van break the chain? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van gene loves jezebel! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van gene loves jezebel en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals break the chain .

Origineel

It's just an illusion, a trick, a trick of the light what you now see is really out of sight It's dark, it's evil, possessive and kind Something that you give me keeps me alive Both ends burning, burning so bright tonight And my world keeps turning, turning inside out And I can't break the chain I've gotta break the chain I'm trying to break the chain God help me break the chain I'm winning, I'm losing before I start I pull myself together as I fall apart I'm wise, so foolish perceptive and blind Something that kills me keeps me alive Both ends burning, burning so bright tonight And my world keeps turning, turning inside out And I can't break the chain I've gotta break the chain I'm trying to break the chain God help me break the chain There's no rhyme no reason to what I do I just live my life before I lose I give, I take, I throw it all away Pick myself up and I start all over again Both ends burning, burning so bright tonight And my world keeps burning, turning upside out And I can't break the chain God help me break the chain I wanna break the chain please help me break the chain

 

Vertaling

Het is maar een illusie, een truc, een truc van het licht wat je nu ziet is echt uit het zicht Het is donker, het is slecht, bezitterig en vriendelijk Iets dat je me geeft, houdt me in leven Beide uiteinden branden vanavond, zo helder brandend En mijn wereld blijft draaien, binnenstebuiten keren En ik kan de ketting niet breken Ik moet de ketting breken Ik probeer de ketting te breken God help me de ketting te breken Ik win, ik verlies voordat ik begin Ik trek mezelf samen terwijl ik uit elkaar val Ik ben wijs, zo dwaas opmerkzaam en blind Iets dat me doodt, houdt me in leven Beide uiteinden branden vanavond, zo helder brandend En mijn wereld blijft draaien, binnenstebuiten keren En ik kan de ketting niet breken Ik moet de ketting breken Ik probeer de ketting te breken God help me de ketting te breken Er is geen reden, geen reden met wat ik doe Ik leef gewoon mijn leven voordat ik verlies Ik geef, ik neem, ik gooi het allemaal weg Raap mezelf op en ik begin opnieuw Beide uiteinden branden vanavond, zo helder brandend En mijn wereld blijft branden, op zijn kop En ik kan de ketting niet breken God help me de ketting te breken Ik wil de ketting breken help me alstublieft de ketting te breken