Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: gene loves jezebel Songtekst: josephina

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: gene loves jezebel - josephina ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van josephina? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van gene loves jezebel! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van gene loves jezebel en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals josephina .

Origineel

Jo, Jo, Jo, Jo, Jo Josephina Oh, dream girl Where did you go I woke up calling your name You were gone Josephina You're not of this world What did you bring for me What will I pay Can't you hear me Why can't you hear me I call your name, I say Jo, Jo, Jo, Jo, Josephina Golden bird Bird of prey Spread your wings Across the sun Seize the day You're like a diva So proud and vain What will you sing for me What will you pay It won't be long It won't be so long now I will be with you I will be with you Somehow my Josephina Can't you hear me Why can't you hear me Feel my pain Jo, Jo, Jo, Jo Josephina My Josephina

 

Vertaling

Jo, Jo, Jo, Jo, Jo Josephina Oh, droommeisje Waar ging je heen Ik werd wakker en riep je naam Je was weg Josephina Je bent niet van deze wereld Wat heb je voor me meegebracht Wat moet ik betalen Hoor je me niet Waarom hoor je me niet? Ik roep je naam, zeg ik Jo, Jo, Jo, Jo, Josephina Gouden vogel Roofvogel Spreid je vleugels Tegenover de zon Pluk de dag Je bent net een diva Zo trots en ijdel Wat zing je voor mij Wat ga je betalen Het duurt niet lang meer Het zal nu niet zo lang meer duren ik zal bij u zijn ik zal bij u zijn Op de een of andere manier mijn Josephina Hoor je me niet Waarom hoor je me niet? Voel mijn pijn Jo, Jo, Jo, Jo Josephina Mijn Josephina