Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: gene loves jezebel Songtekst: set me free

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: gene loves jezebel - set me free ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van set me free? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van gene loves jezebel! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van gene loves jezebel en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals set me free .

Origineel

Just tell me why we can't be friends Just tell me why you pretend I'm gonna throw you a line And I hope you reach it in time You'd better set me free Set me free You'd better set me free Set me free It's not the way you said it was It's not the way it could've been It really doesn't matter to me Just as long as you set me free You'd better set me free Set me free You'd better set me free Set me free Set me free Darling, they say you're a trauma You walk on glass..... I'm the one Didn't ask to be I'm the one Just love it like..... I'm the one, I'm the one Set me free, set me free You'd better set me free, set me free You'd better set me free, set me free You'd better set me free, set me free Set me free.....

 

Vertaling

Vertel me gewoon waarom we geen vrienden kunnen zijn Vertel me gewoon waarom je doet alsof Ik ga je een bericht sturen En ik hoop dat je het op tijd bereikt Je kunt me beter vrijlaten Bevrijd me Je kunt me beter vrijlaten Bevrijd me Zo zei je het niet Zo kan het niet zijn Het maakt me echt niets uit Zolang je me maar vrijlaat Je kunt me beter vrijlaten Bevrijd me Je kunt me beter vrijlaten Bevrijd me Bevrijd me Schat, ze zeggen dat je een trauma bent Je loopt op glas ..... Ik ben degene Ik heb er niet om gevraagd Ik ben degene Houd er gewoon van zoals ..... Ik ben degene, ik ben degene Bevrijd me, bevrijd me Je kunt me beter vrijlaten, me vrijlaten Je kunt me beter vrijlaten, me vrijlaten Je kunt me beter vrijlaten, me vrijlaten Bevrijd me.....