Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Gene Pitney Songtekst: Something's Gotten Hold Of My Heart

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Gene Pitney - Something's Gotten Hold Of My Heart ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Something's Gotten Hold Of My Heart? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Gene Pitney! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter G van Gene Pitney en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Something's Gotten Hold Of My Heart .

Origineel

Something's gotten hold of my heart Keeping my soul and my senses apart Something's gotten into my life Cutting its way through my dreams like a knife Turning me up, turning me down Making me smile and making me frown In a world that was small I once lived in a time that was peace With no trouble at all But then you came my way And a feeling unknown shook my heart Made me want you to stay All of my nights and all of my days Yeah I gotta tell you now Something's gotten hold of my hand Dragging my soul to a beautiful land Yeah something has invaded my nights Painting my sleep with a colour so bright Changing the grey, changing the blue Scarlet for me and scarlet for you I've got to know if this is the real thing I've got to know what's making my heart sing, woah yeah You smile and I'm lost for a lifetime Each minutespent with you is the right time Every hour, yeah, every day, yeah You touch me and my mind goes astray And baby yeah...

 

Vertaling

s gekregen Iets te houden "van mijn hart Het houden van mijn ziel en mijn zintuigen elkaar Iets 's gekregen in mijn leven Snijden zich een weg door mijn dromen als een mes Wat me op, tegen mij te zeggen Maakt me lachen en maakt me fronsen In een wereld die klein was Ik leefde in een tijd dat was vrede Met geen enkele moeite om alle Maar toen kwam je op mijn manier En een gevoel onbekende schudde mijn hart Maakte mij wil dat je blijft Al mijn nachten en alle dagen van mijn leven Ja, ik moet u nu vertellen s gekregen Iets te houden "van mijn hand Het slepen van mijn ziel aan een mooi land Ja er iets is binnengedrongen mijn nachten Schilderij mijn slaap met een kleur zo helder Het veranderen van de grijze, het veranderen van de blauwe Scarlet Scarlet voor mij en voor u I 've got te weten wanneer dit is het echte werk I 've got wat ' s maken weet mijn hart te zingen, woah yeah Je glimlach en I 'm verloren voor een leven Elke minutespent met jou is het juiste moment Ieder uur, ja, elke dag, ja Je raakt mij en mijn geest dwaalt En baby yeah ...