Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Gene Thomas Songtekst: Voor Haar

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Gene Thomas - Voor Haar ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Voor Haar? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Gene Thomas! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter G van Gene Thomas en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Voor Haar .

Origineel

er gaat een vreugde van haar uit ook als ze zwijgt blijft ze boeien ik ben zo graag, zo graag bij haar zij doet mijn hart openbloeien ze weet het niet maar zij bepaalt de dromen van m'n ziel en haar liefde kleurt de inhoud van het leven dat ik wil m'n leven lang, wil ik bij haar zijn voor haar ga ik door het vuur het wordt een avontuur een wondermooi verhaal aan haar verkoop ik mijn ziel in ruil voor wat ik wil een leven lang met haar voor haar duizend emails stuur ik haar dag en nacht ik kan niet slapen ik ben er zeker van dat God met oog op mij haar heeft geschapen en zelfs hoe mooi Borsato al z'n liedjes voor haar zingt er is niemand die dit meisje zo met hart en ziel bemint m'n leven lang wil ik bij haar zijn voor haar ga ik door het vuur het wordt een avontuur een wondermooi verhaal aan haar verkoop ik mijn ziel in ruil voor wat ik wil een leven lang met haar voor haar voor haar ga ik door het vuur het wordt een avontuur een wondermooi verhaal aan haar verkoop ik mijn ziel in ruil voor wat ik wil een leven lang met haar voor haar een leven lang met haar 't is een wondermooi verhaal ja ik ga door het vuur voor haar

 

Vertaling

er gaat een vreugde van haar uit ook als ze zwijgt blijft ze boeien ik ben zo graag, zo graag bij haar zij doet mijn hart openbloeien ze weet het niet maar zij bepaalt de dromen van m'n ziel en haar liefde kleurt de inhoud van het leven dat ik wil m'n leven lang, wil ik bij haar zijn voor haar ga ik door het vuur het wordt een avontuur een wondermooi verhaal aan haar verkoop ik mijn ziel in ruil voor wat ik wil een leven lang met haar voor haar duizend emails stuur ik haar dag en nacht ik kan niet slapen ik ben er zeker van dat God met oog op mij haar heeft geschapen en zelfs hoe mooi Borsato al z'n liedjes voor haar zingt er is niemand die dit meisje zo met hart en ziel bemint m'n leven lang wil ik bij haar zijn voor haar ga ik door het vuur het wordt een avontuur een wondermooi verhaal aan haar verkoop ik mijn ziel in ruil voor wat ik wil een leven lang met haar voor haar voor haar ga ik door het vuur het wordt een avontuur een wondermooi verhaal aan haar verkoop ik mijn ziel in ruil voor wat ik wil een leven lang met haar voor haar een leven lang met haar 't is een wondermooi verhaal ja ik ga door het vuur voor haar