Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: gene watson Songtekst: bad water

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: gene watson - bad water ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van bad water? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van gene watson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van gene watson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals bad water .

Origineel

I got troubles, you got troubles All God's children got troubles Livin' in bad water (Bad water) (Tryin' to roll all over me) (Bad water, bad water, oh) (Tell me why won't you set me free) You know I'm tryin' to make it But it's so hard to take it I don't mind tellin' you Well, I don't mind tellin' you Taxes are overated My money's disintegrated And, right now, I'm just goin' through Nothin' but bad water, bad water Tryin' to roll all over me, oh (Bad water, bad water, oh) Tell me why won't you set me free I need some consolation To ease my situtation You know, the confusion just won't stop I find myself alone With the shoes that I have on I'm all wet, from bottom to top I'm walkin' through bad water (Bad water) Tryin' to roll all over me Help me (Bad water, bad water, oh) Tell me why won't you set me free We started this decision To find a quick prevention Why don't y'all lend a helping hand Instead of shoutin' and screamin'? Let's plan instead of dreamin' So the world will understand Oh, stop with this bad water (Bad water) Tryin' to roll all over me I'll fix it (Bad water, bad water, oh) Tell me why won't you set me free Oh, let's stop and fish (Bad water, bad water) (Tryin' to roll all over me)

 

Vertaling

Ik heb problemen, jij hebt problemen Alle kinderen van God hebben problemen Livin' in bad water (Bad water) (Tryin' to roll all over me) (Slecht water, slecht water, oh) Zeg me waarom wil je me niet bevrijden You know I'm tryingin' to make it But it's so hard to take it I don't mind tellin' you Nou, ik vind het niet erg om je te vertellen Belastingen zijn overgewaardeerd My money's disintegrated En, op dit moment, ga ik er gewoon doorheen Niets dan slecht water, slecht water Tryin' to roll all over me, oh (Slecht water, slecht water, oh) Zeg me waarom wil je me niet bevrijden I need some consolation To ease my situtation Weet je, de verwarring wil maar niet ophouden I find myself alone Met de schoenen die ik aan heb Ik ben helemaal nat, van onder tot boven I'm walkin' through bad water (Slecht water) Tryin' to roll all over me Help me. (Bad water, bad water, oh) Tell me why won't you set me free We begonnen deze beslissing Om een snelle preventie te vinden Waarom helpen jullie niet een handje In plaats van te schreeuwen en te gillen? Laten we plannen maken in plaats van dromen. Zodat de wereld het begrijpt. Oh, stop met dit slechte water (Bad water) Tryin' to roll all over me I'll fix it (Bad water, bad water, oh) Tell me why won't you set me free Oh, laten we stoppen en vissen (Slecht water, slecht water) (Tryin' to roll all over me)