Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: gentle bones Songtekst: save me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: gentle bones - save me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van save me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van gentle bones! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van gentle bones en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals save me .

Origineel

Maybe I'm dead now, the day is so still, How do I run from the truth that is you The island is calling, they say I'm at fault, Don't say I'm the one when we know that I'm not Quit using the sheets for the love that we've lost, Not a day I regret that with you I'm engrossed Someday or somehow I'll make you return my heart And you'd be calling Save me, save me, I loved you for an eternity, Save me, love me, can't help but feel the other side of me Can't help but love you more, come back please babe I adore you Save me, love me, woah baby would you save me Now it all seems like I'm falling so fast, talk about love, Ignore me so rash Take a jab, the eleventh time I feel That maybe you don't love me anymore, sip of that beer, Everything's gone , how do I know that you're sober when I kneel Well you should've known that I'd carry you home Not a step I'd regret all the ache in my bones Someday or somehow I'll make you return my heart and you'd be calling Save me, save me, I loved you for an eternity, Save me, love me, can't help but feel the other side of me Can't help but love you more, come back please babe I adore you Save me, love me, woah baby would you save me Oh, see my face in the crowd You're leaving what you started See my face in the crowd, You're leaving what you've given to me See my face in the crowd, You're leaving what you started See my face in the crowd, Would you save me? Save me, save me, I loved you for an eternity, Save me, love me, can't help but feel the other side of me Can't help but love you more, come back please babe I adore you Save me, love me, woah baby would you save me

 

Vertaling

Misschien ben ik nu dood, de dag is zo stil, Hoe kan ik weglopen van de waarheid die jij bent Het eiland roept, ze zeggen dat het mijn schuld is, Zeg niet dat ik het ben als we weten dat ik het niet ben Stop met het gebruiken van de lakens voor de liefde die we hebben verloren, Geen dag betreur ik het dat ik me met jou heb ingelaten Op een dag of een manier zal ik je mijn hart teruggeven En je zou roepen Red me, red me, ik hield van je voor een eeuwigheid, Red me, hou van me, kan het niet helpen maar voel de andere kant van me Ik kan niet anders dan meer van je houden, kom alsjeblieft terug schat ik aanbid je Red me, hou van me, woah baby wil je me redden Now it all seems like I'm falling so fast, talk about love, Ignore me so rash Neem een trekje, de elfde keer voel ik Dat je misschien niet meer van me houdt, slokje van dat bier, Alles is weg, hoe weet ik dat je nuchter bent als ik kniel Nou je had moeten weten dat ik je naar huis zou dragen Geen stap waar ik spijt van heb, al de pijn in mijn botten Ooit of op een of andere manier laat ik je terugkeren mijn hart en jij zou roepen Red me, red me, ik hield van je voor een eeuwigheid, Red me, hou van me, kan het niet helpen maar voel de andere kant van me Ik kan niet anders dan meer van je houden, kom alsjeblieft terug schat ik aanbid je Red me, hou van me, woah baby wil je me redden Oh, zie mijn gezicht in de menigte Je verlaat wat je begonnen bent Zie mijn gezicht in de menigte, Je verlaat wat je me gegeven hebt Zie mijn gezicht in de menigte, You're leaving what you started Zie mijn gezicht in de menigte, Wil je me redden? Red me, red me, ik hield van je voor een eeuwigheid, Red me, hou van me, kan het niet helpen maar voel de andere kant van me Ik kan niet anders dan meer van je houden, kom alsjeblieft terug schat ik aanbid je Red me, hou van me, woah baby wil je me redden