Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: gentle giant Songtekst: number one

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: gentle giant - number one ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van number one? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van gentle giant! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van gentle giant en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals number one .

Origineel

Got to get out more Get in the place Got to work out more And sort out my face I've got all the 'zines that tell me what to eat And I'm tired of being told what to wear on my feet And I don't have the time to get all worked up About the year on the street And it's not my fault, I can find my way Yeah it's not my fault, there goes another day I've been here too long, do I have to change Into what it takes To make it number one? I feel out of favour I don't look like a picture You think I'm a loser, But I can see through you You're running around like you're running the country I know that you think that you've got one on me Ear to the ground, like the boy about town Can't get nothing to fit me And it's not my fault, I can find my way Yeah it's not my fault, there goes another day I've been here too long, do I have to change Into what it takes To make it number one?

 

Vertaling

Ik moet meer buiten komen. Ga naar binnen. Ik moet meer trainen En mijn gezicht opknappen Ik heb al die blaadjes die me vertellen wat ik moet eten En ik ben het beu verteld te worden wat ik aan mijn voeten moet dragen En ik heb geen tijd om me druk te maken Over het jaar op de straat En het is niet mijn schuld, ik kan mijn weg wel vinden Ja, het is niet mijn schuld, daar gaat weer een dag Ik ben hier al te lang, moet ik veranderen In wat er nodig is Om het nummer één te maken? Ik voel me uit de gratie Ik zie er niet uit als een plaatje Je denkt dat ik een loser ben, Maar ik kan door je heen kijken Je rent rond alsof je het land bestuurt Ik weet dat je denkt dat je er een op mij hebt Oor aan de grond, zoals de jongen in de stad Ik kan niets vinden dat me past En het is niet mijn schuld, ik kan mijn weg vinden Ja, het is niet mijn schuld, daar gaat weer een dag Ik ben hier al te lang, moet ik veranderen In wat er nodig is To make it number one?