Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: gentle giant Songtekst: on reflection

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: gentle giant - on reflection ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van on reflection? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van gentle giant! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van gentle giant en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals on reflection .

Origineel

In my way did I use you, do you think I really abused you On reflection now it doesn't matter: How can you say I made you need me more than anyone else Who can say it right now it's finished over: It's my act, it's my calling, I explained exactly the falling Different ways of life can never even: Be the same when you saw me, could you always take me the same way As I came and went I tried to remember you: Still you stay Tied in your way Changing times Watching the signs How: Could you see in me what you thought about all you want me to be Now: On reflection why should have I changed my ways for you All around all around Cry my sympathy's with you but I never lied to you all in all it seems it's just an experience: Placed my cards on the table told of everything I was able, Understanding still not anything different: Find another to lean on, start again for I should have long gone, on reflection now it's just an experience. Soon the pain will have ended, together never intended, as I come and go I'll try to remember you. Still you stay Tied in your way Changing times Watching the signs How: All around all around... I'll remember the good things how can you forget all the years that we shared in our way: Things were changing my life, taking your place in my life and our time drifting away: Look back it's not your game, together just in name. I'll remember the good things how can you forget all the years that we shared in our way: Things were changing my life, taking your place in my life and our time drifting away: All around all around...

 

Vertaling

Op mijn manier heb ik je gebruikt, denk je dat ik je echt misbruikt heb Bij nader inzien doet het er nu niet toe: Hoe kun je zeggen dat ik ervoor zorgde dat je me meer nodig had dan iemand anders Wie kan het nu zeggen, het is voorbij: Het is mijn act, het is mijn roeping, Ik heb precies uitgelegd hoe het valt Verschillende manieren van leven kunnen nooit gelijk zijn: Hetzelfde zijn als je me zag, kon je me altijd op dezelfde Als ik kwam en ging probeerde ik me jou te herinneren: Toch blijf je Vastgebonden in jouw weg Veranderende tijden Kijken naar de tekenen Hoe..: Kon je in mij zien wat je dacht over alles wat je wilt dat ik ben Nu: Bij nader inzien waarom zou ik mijn wegen voor jou hebben veranderd Rondom, rondom. Cry my sympathy's with you but I never lied to you all in all het lijkt gewoon een ervaring: Ik legde mijn kaarten op tafel en vertelde van alles wat ik kon, Begrijpt nog steeds niet iets anders: Zoek een ander om op te leunen, begin opnieuw want ik had al lang weg moeten zijn, bij nader inzien is het nu slechts een ervaring. Spoedig zal de pijn voorbij zijn, samen nooit bedoeld, als ik kom en ga zal ik proberen je te herinneren. Toch blijf je Vastgebonden in jouw weg Veranderende tijden Kijken naar de tekenen Hoe: Rondom, rondom... Ik zal me de goede dingen herinneren hoe kun je al die jaren vergeten die we deelden op onze manier: Dingen veranderden mijn leven, jouw plaats innemend in mijn leven en onze tijd wegdrijvend: Kijk terug het is niet jouw spel, samen alleen in naam. Ik zal me de goede dingen herinneren hoe kan je al die jaren vergeten die we deelden op onze manier: Dingen veranderden mijn leven, jouw plaats innemend in mijn leven en onze tijd wegdrijvend: All around all around...