Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Gentleman Songtekst: It No Pretty

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Gentleman - It No Pretty ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van It No Pretty? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Gentleman! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter G van Gentleman en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals It No Pretty .

Origineel

No it nuh pretty out there at all so many rise so many fall so many standing in the middle of despair nobody care nobody see it clear dem blinded by society and now dem cant see the quality me see dem see limited capacity verbal verbosity and dem ignorant atrocity cant you see it right there So tell me what a cause so much damn poverty tell me why the people dem a lose gravity it caused by a handful of minority who try to pull down the majority well this is up to you and me make we sit down and talk bout long drivity sit down and reason conscius livity our natural ability give thanks for diversity No it nuh pretty out there at all so many rise so many fall so many standing in the middle of despair nobody care nobody see it clear somebody tell me what is happening out there same old story even though it sa new year people die every day see dem cry every day what a burdern to bear me YEAHH... me see how you a trick we with your politics of fear no matter what you do dem always try to smear and you dem want blame leave you standing in the rain and i wonder if you hear so tell me what a cause so much damn poverty tell me why the people dem a lose gravity it caused by a handful of minority who a try to pull down the majority No it nuh pretty out there at all so many rise so many fall so many standing in the middle of despair nobody care nobody see ït clear

 

Vertaling

Nee, dat is behoorlijk nuh daar op alle zo veel aanleiding zo veel dalen zo veel staan in de midden van wanhoop zorg dat niemand niemand zie het duidelijk dem verblind door de maatschappij en nu dem cant zie de kwaliteit Ik zie dem zie beperkte verbale capaciteit verbosity dem en onwetende gruweldaad cant zie je het daar Dus vertel me wat de oorzaak zo veel damn armoede mij vertellen waarom de mensen dem een verlies zwaarte het veroorzaakt door een handvol minderheid die proberen te trekken van de meerderheid Nou, dit is aan jou en mij maken we gaan zitten en praten Bout lange drivity zitten en reden conscius livity onze natuurlijke vermogen dank voor diversiteit Nee, dat is behoorlijk nuh daar op alle zo veel aanleiding zo veel dalen zo veel staan in de midden van wanhoop zorg dat niemand niemand zie het duidelijk iemand mij vertellen wat er gebeurt daar buiten hetzelfde oude verhaal, hoewel het nieuwe jaar sa mensen sterven iedere dag zie dem huil elke dag wat een burdern dragen yeahh me ... mij zien hoe we u een truc met uw politiek van de angst geenWat je ook doet dem altijd proberen om uitstrijk en u wilt dem schuld te verlaten sta je in de regen en ik vraag me af of je hoort dus vertel me wat de oorzaak zo veel damn armoede mij vertellen waarom de mensen een dem verliest de zwaartekracht het veroorzaakt door een handvol minderheid die proberen te trekken vaststelling van de meerderheid Nee, dat is behoorlijk nuh daar op alle zo veel aanleiding zo veel dalen zo veel staan in de midden van wanhoop zorg dat niemand niemand zie het duidelijk