Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Gentleman Songtekst: Lonely Days

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Gentleman - Lonely Days ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Lonely Days? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Gentleman! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter G van Gentleman en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Lonely Days .

Origineel

Yes baby thanks for the way you make me feel this love feel so real so real, so real you know that i will always be around just keep your feet on solid ground never will i make you frown You talk bout those lonley days cant't stand it being on your own tell me bout your lonley days but don't you worry i'm coming back home you talking bout lonley days can't stand it being by yourself tell me bout your lonley days you need me and no one else i understand every word you say and i've tried my best not to stay away from you we had come a long way and i never regret a moment i spent with you and i will never give you up no matter what people may say or what dem wanna do i know that you miss my touch just relax for a moment baby girl You talk bout those lonley days cant't stand it being on your own tell me bout your lonley days but don't you worry i'm coming back home you talking bout lonley days can't stand it being by yourself tell me bout your lonley days you need me and no one else let me ensure you baby so you don't have to fret just remember when we walking through the valley of dead when we did down in the struggle but we still did connect now we rise above that level now dem can't intercept girl i adore you cause you are my greatest asset and among all the cards you're the ace in my deck let me tell you this baby don't you forget this ya love it never make us upset You talk bout those lonley days cant't stand it being on your own tell me bout your lonley days but don't you worry i'm coming back home you talking bout lonley days can't stand it being by yourself tell me bout your lonley days you need me and no one else and i will never hurt you or desert you love you from the very day your mama birth you and i am certain lady virtue my love is like the moon that's shining through your curtain remember when we walking through the pathway out love was like a light that guides us right through the dark way and now we walking on broadway now our love is even brighter

 

Vertaling

Ja baby bedankt voor de manier waarop je me laat voelen deze liefde voelt zo echt zo echt, zo echt je weet dat ik altijd in de buurt houd je voeten op vaste grond nooit zal ik je frons Je praat bout die eenzame dagen cant't staan ??dat het op uw eigen vertel me Bout uw eenzame dagen maar maak je geen zorgen Ik kom terug naar huis heb je het bout eenzame dagen kan het niet uitstaan ??dat door uzelf vertel me Bout uw eenzame dagen je me nodig hebt en niemand anders Ik begrijp elk woord dat je zegt en ik heb geprobeerd mijn best om niet weg te blijven van je we hadden een lange weg en ik heb nooit spijt van een moment dat ik doorgebracht met jou en ik zal nooit geven u tot maakt niet uit wat mensen kunnen zeggen of wat dem wilt doen Ik weet dat je mijn aanraking te missen gewoon ontspannen voor een moment meisje Je praat bout die eenzame dagen cant't staan ??dat het op uw eigen vertel me Bout uw eenzame dagen maar maak je geen zorgen Ik kom terug naar huis heb je het bout eenzame dagen kan het niet uitstaan ??dat door uzelf vertel me Bout uw eenzame dagen je me nodig hebten niemand anders laat me ervoor zorgen dat u baby, zodat u niet hoeft te fret alleen niet vergeten als we wandelen door het dal van de dode toen we in de strijd maar we hebben nog wel komen Nu stijgen we boven dat niveau Nu dem kan niet onderscheppen meisje Ik hou van je omdat je bent mijn grootste troef en onder al de kaarten die je de aas in mijn deck laat me u vertellen deze baby ga je niet vergeet Deze love ya het nooit maken ons boos Je praat bout die eenzame dagen cant't staan ??dat het op uw eigen vertel me Bout uw eenzame dagen maar maak je geen zorgen Ik kom terug naar huis heb je het bout eenzame dagen kan het niet uitstaan ??dat door uzelf vertel me Bout uw eenzame dagen je me nodig hebt en niemand anders en ik zal je nooit pijn doen of in de woestijn je hou van je vanaf het allereerste dag dat je mama geboorte ben je en ik ben er zeker van dame uit hoofde mijn liefde is als de maan schijnt door dat uw gordijn herinneren wanneer we wandelen door de route uit liefde was als een licht dat leidt ons dwars door de donkere weg en nu zijn we het lopen opbroadway nu onze liefde is nog helderder