Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: geoff moore and the distance Songtekst: i m free

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: geoff moore and the distance - i m free ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i m free? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van geoff moore and the distance! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van geoff moore and the distance en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i m free .

Origineel

I'm free, I'm free, I'm free, I'm free And freedom tastes of reality I'm free, I'm free And I'm waiting for you to follow me If I told you what it takes To reach the highest high You'd laugh and say "Nothing's that simple" But you've been told many times before Messiah's pointing to the door And no one's had the guts to leave the temple I'm free, I'm free And freedom tastes of reality And I'm waiting for you to follow me He who the son sets free Is free indeed He who the son sets free is free I'm free, I'm free, I'm free, I'm free And freedom tastes of reality And I'm waiting for you to follow me How can we follow? How can we follow?

 

Vertaling

Ik ben vrij, ik ben vrij, ik ben vrij, ik ben vrij En vrijheid smaakt naar realiteit Ik ben vrij, ik ben vrij En ik wacht tot je me volgt Als ik je zou vertellen wat ervoor nodig is Om de hoogste hoogte te bereiken Je zou lachen en zeggen "Zo simpel is het niet" Maar het is je al vaak verteld Messias wijst naar de deur En niemand had het lef om de tempel te verlaten Ik ben vrij, ik ben vrij En vrijheid smaakt naar realiteit En ik wacht tot je me volgt Hij die de zoon vrijlaat Is inderdaad gratis Hij die de zoon vrijlaat, is vrij Ik ben vrij, ik ben vrij, ik ben vrij, ik ben vrij En vrijheid smaakt naar realiteit En ik wacht tot je me volgt Hoe kunnen we volgen? Hoe kunnen we volgen?