Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: George Songtekst: A Diffrend Corner

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: George - A Diffrend Corner ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van A Diffrend Corner? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van George! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter G van George en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals A Diffrend Corner .

Origineel

I'd say love was a magical thing I'd say love would keep us from pain Had I been there Had I been there I would promise you all of my life But to lose you would cut like a knife So I don't dare No I don't dare ‘Cause I've never come close In all of these years You are the only one to stop my tears And I'm so scared I'm so scared Take me back in time Maybe I can forget Turn a different corner And we never would have met Would you care? I don't understand it For you it's a breeze Little by little You've brought me to my knees Don't you care? No I've never come close In all of these years You are the only one to stop my tears I'm so scared of this love And if all that there is Is this fear of being used I should go back to being lonely and confused If I could, I would, I swear

 

Vertaling

Ik zou zeggen dat liefde was een magisch ding Ik zou zeggen dat de liefde zou ons te houden van de pijn Had ik er geweest Had ik er geweest Ik beloof je mijn hele leven Maar verlies je zou snijden als een mes Dus ik durf niet Nee, ik durf niet Want ik heb nog nooit in de buurt komen In al deze jaren U bent de enige die mijn tranen te stoppen En ik ben zo bang ik ben zo bang Neem me terug in de tijd Misschien kan ik vergeten Draai een andere hoek En we nooit zou hebben ontmoet Wilt u de zorg? Ik begrijp het niet Voor jou is het eenbries Beetje bij beetje Je hebt me gebracht op mijn knieën Hoef je niet schelen? Nee, ik heb nog nooit in de buurt komen In al deze jaren U bent de enige die mijn tranen te stoppen Ik ben zo bang van deze liefde En als dat alles er Is deze angst worden gebruikt Ik moet terug naar zijn eenzaam en verward Als ik kon, zou ik, ik zweer