Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: George Azra Songtekst: Blame To On Me Girl

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: George Azra - Blame To On Me Girl ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Blame To On Me Girl? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van George Azra! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter G van George Azra en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Blame To On Me Girl .

Origineel

the garden was blessed by the gods of me and you ut hiy it west for TO FIND OUT SELF sonne truth oh what you wast hig for

 

Vertaling

de tuin werd gezegend door de goden van u en mij ut hiy het westen voor WETEN ZELF zoon waarheid oh wat u zijt hig voor