Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: George Baker Songtekst: Over And Over

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: George Baker - Over And Over ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Over And Over? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van George Baker! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter G van George Baker en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Over And Over .

Origineel

I walked to the sea to let the water over me I walked to the sea to find myself a God if God is not there. Then tell me a place where He can be because I found out all the pearls are locked. Over, over and over I'm searching for a dream if there's someone who sees the light that I can't see please take my hand and bring me to my dream

 

Vertaling

Ik liep naar de zee om het water te laten over me heen Ik liep naar de zee om mezelf te vinden een God als God er niet is. Vertel me dan een plek waar hij kan zijn omdat Ik vond alles uit de parels zijn vergrendeld. Over, over en ik ben op zoek naar een droom als er iemand is die het licht ziet dat Ik kan niet zien neem mijn hand en breng mij om mijn droom