Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: george clinton Songtekst: break my heart

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: george clinton - break my heart ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van break my heart? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van george clinton! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van george clinton en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals break my heart .

Origineel

You always break my heart Keep bringing me down You always break my heart Keep bringing me down, down You always break my heart Keep bringing me down You always break my heart Keep bringing me down, down, down You don't really get a kick Out of seeing me unhappy Do you? You always break my heart Keep bringing me down You always break my heart Keep bringing me down, down You always break my heart Keep bringing me down You always break my heart Keep bringing me down, down, down You get a kick out of kicking me? Do you get a kick out of kicking me down? You always break my heart Keep bringing me down You always break my heart Keep bringing me down, down You always break my heart Keep bringing me down You always break my heart Keep bringing me down, down, down You get a kick out of kicking me Well? You get a kick out of kicking me down You get a kick out of kicking me You get a kick out of kicking me down Do you really get a thrill When you cause me depression in your ear You always break my heart Keep bringing me down You always break my heart Keep bringing me down, down You always break my heart Keep bringing me down You always break my heart Keep bringing me down, down, down I never knew that you Would do Such bad things to me OH OH OH OH OH OH OH OH OH OH OH OH OH OH You get a kick out of kicking me You get a kick out of kicking me down You get a kick out of kicking me You get a kick out of kicking me down You always break my heart Keep bringing me down You always break my heart Keep bringing me down, down You always break my heart Keep bringing me down You always break my heart Keep bringing me down, down, down You get a kick out of kicking me down You get a kick out of kicking me down You get a kick out of kicking me down You get a kick out of kicking me down OH OH OH OH OH OH OH OH OH OH OH OH OH OH I never knew that you Would do Such bad things to me You get a kick out of kicking me down You get a kick out of kicking me down You get a kick out of kicking me down You get a kick out of kicking me down

 

Vertaling

Je breekt altijd mijn hart Je haalt me steeds naar beneden Je breekt altijd mijn hart Je haalt me altijd naar beneden, naar beneden Je breekt altijd mijn hart Blijf me naar beneden halen Je breekt altijd mijn hart Je haalt me altijd naar beneden, naar beneden, naar beneden Je krijgt niet echt een kick om mij ongelukkig te zien Of wel? Je breekt altijd mijn hart Je haalt me altijd naar beneden Je breekt altijd mijn hart Je haalt me altijd naar beneden, naar beneden Je breekt altijd mijn hart Blijf me naar beneden halen Je breekt altijd mijn hart Je maakt me altijd kapot, kapot, kapot Krijg je er een kick van om me te schoppen? Krijg jij er een kick van om mij te schoppen? Je breekt altijd mijn hart Je haalt me altijd naar beneden Je breekt altijd mijn hart Je haalt me steeds naar beneden. Je breekt altijd mijn hart Blijf me naar beneden halen Je breekt altijd mijn hart Je haalt me altijd naar beneden, naar beneden, naar beneden Je krijgt er een kick van om me te schoppen Nou? Je krijgt er een kick van om me neer te schoppen Je krijgt er een kick van om me te schoppen Je krijgt er een kick van om me neer te schoppen Krijg je echt een kick Als je me depressief maakt in je oor Je breekt altijd mijn hart Je blijft me naar beneden halen Je breekt altijd mijn hart Blijf me naar beneden halen, naar beneden Je breekt altijd mijn hart Blijf me naar beneden halen Je breekt altijd mijn hart Je haalt me steeds naar beneden, naar beneden, naar beneden Ik heb nooit geweten dat je Zulke Zulke slechte dingen voor mij OH OH OH OH OH OH OH OH OH OH OH Je krijgt er een kick van om me te schoppen Je krijgt er een kick van om me te schoppen Je krijgt een kick van het schoppen van mij Je krijgt er een kick van om mij te schoppen Je breekt altijd mijn hart Je maakt me altijd kapot Je breekt altijd mijn hart Je haalt me altijd naar beneden, naar beneden Je breekt altijd mijn hart Blijf me naar beneden halen Je breekt altijd mijn hart Je haalt me altijd naar beneden, naar beneden, naar beneden Je krijgt er een kick van om me neer te schoppen Je krijgt er een kick van om me neer te schoppen Je krijgt er een kick van om me neer te schoppen Je krijgt er een kick van om me neer te schoppen OH OH OH OH OH OH OH OH OH OH OH OH OH I never knew that you Zou doen Zulke slechte dingen voor mij Je krijgt er een kick van om me neer te schoppen Je krijgt een kick van het schoppen van me naar beneden Je krijgt een kick van het schoppen van me naar beneden You get a kick out of kicking me down