Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: george clinton Songtekst: never gonna give you up

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: george clinton - never gonna give you up ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van never gonna give you up? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van george clinton! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van george clinton en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals never gonna give you up .

Origineel

Never gonna give you up No matter how you treat me Never gonna give you up So don't you think of leavin' Girl, you treat me bad and I know why Yeah, I've seen you runnin' around with another guy And you think if you hurt me that I'll go away Made it up in my mind that I'm here to stay So tell him (Never gonna give you up) Whisper in his ear (No matter how you treat me) (Never gonna give you up) You tell him that Jerry said he'll never let you go (So don't you think of leavin') Hey, don't you understand What you're doing to the man? Do you see these tears here in my eyes? Ain't no use in me lyin' 'cause I really cried You think you're gonna take me and put me on the shelf Girl, I'd rather die than see you with somebody else So throw it out of your mind (Never gonna give you up) I'll never leave you (No matter how you treat me) Though you grieve me and deceive me, yeah (Never gonna give you up) (So don't you think of leavin') Hey, don't you understand What you're doing to the man? My friends all say that I'm your fool And you're using me like a carpenter uses a tool And I know their intentions have all been good Some of them would help me if they could But I'll (Never gonna give you up) Never, never, never, never let you go (No matter how you treat me) No matter what you say (Never gonna give you up) (So don't you think of leavin') Baby, don't you understand That you're killing this man? (Never gonna give you up) Never gonna give you up (No matter how you treat me) No matter what you do to me, baby now (Never gonna give you up) (So don't you think of leavin') Oh, never leave me I'll be always standing around the door (Never gonna give you up) (No matter how you treat me) Even though you say that honey You don't love me

 

Vertaling

Ik zal je nooit opgeven Het maakt niet uit hoe je me behandelt Ik zal je nooit opgeven Dus denk er niet aan om weg te gaan Meid, je behandelt me slecht en ik weet waarom Ja, ik heb je zien rondrennen met een andere jongen En je denkt dat als je me pijn doet dat ik dan wegga Ik heb besloten dat ik hier blijf Dus vertel hem (Ik zal je nooit opgeven) Whisper in his ear Hoe je me ook behandelt (Ik zal je nooit opgeven) Vertel hem dat Jerry zei dat hij je nooit zal laten gaan (Dus denk er niet aan om weg te gaan) Hey, begrijp je niet wat je de man aandoet? Zie je die tranen in mijn ogen? Het heeft geen zin dat ik lieg, want ik heb echt gehuild. Je denkt dat je me meeneemt en op de plank zet. Meisje, ik sterf liever dan dat ik je met iemand anders zie So throw it out of your mind "Never gonna give you up I'll never leave you (Het maakt niet uit hoe je me behandelt) Though you grief me and deceive me, yeah "Never gonna give you up (So don't you think of leavin') Hey, don't you understand What you're doing to the man? Mijn vrienden zeggen allemaal dat ik je gek ben En je gebruikt me zoals een timmerman een stuk gereedschap gebruikt En ik weet dat hun bedoelingen allemaal goed zijn. Sommigen van hen zouden me helpen als ze konden Maar ik zal "Never gonna give you up Never, never, never, never let you go (Het maakt niet uit hoe je me behandelt) Maakt niet uit wat je zegt (Never gonna give you up) (So don't you think of leavin') Baby, don't you understand That you're killing this man? (Never gonna give you up) Never gonna give you up (Het maakt niet uit hoe je me behandelt) No matter what you do to me, baby now (Never gonna give you up) (So don't you think of leavin') Oh, never leave me I'll be always standing around the door (Never gonna give you up) (No matter how you treat me) Even though you say that honey You don't love me