Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: George Ezra Songtekst: It's Just My Skin

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: George Ezra - It's Just My Skin ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van It's Just My Skin? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van George Ezra! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter G van George Ezra en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals It's Just My Skin .

Origineel

Violence in the air, Cut those stares, We’re just window shopping Won’t you dance with me? I’m gonna knock you down, Have you after hours Till many sugar dips, you’ll get licked, beautiful punchbag, I’m gonna lay you down, Just call me Mr. Ground. Ohhhhhhh, I’m not that kind of man in the day, Won’t you hold me steady spectacular rival? And i’ve had medicine Though you‘re not my friend, I’ll love you ‘till the end Either way, Heaven’s got a place for me Your majesty, Why you got it in for me? Either way, Heaven’s got a place for me Your majesty, Why you got it in for me? Either way, Heaven’s got a place for me Your majesty, Why you got it in for me? Either way, Heaven’s got a place for me Your majesty, Why you got it in for me?

 

Vertaling

Geweld in de lucht, Snijd die staart, We zijn gewoon window shopping Wil je niet met me dansen? Ik ga knock you down, Heb je na uren Tot veel suiker dips, je krijgt likte, mooi punchbag, Ik leg je neer, Just call me Mr Ground. Ohhhhhhh, Ik ben niet van dat soort man in de dag, Wil je me niet stabiel spectaculaire rivaal vasthouden? En ik heb medicijnen gehad Hoewel je mijn vriend niet bent, Ik hou van je 'tot het einde Hoe dan ook, Heaven's kregen een plaatsvoor mij Majesteit, Waarom heb je het in voor mij? Hoe dan ook, Heaven's kregen een plaats voor mij Majesteit, Waarom heb je het in voor mij? Hoe dan ook, Heaven's kregen een plaats voor mij Majesteit, Waarom heb je het in voor mij? Hoe dan ook, Heaven's kregen een plaats voor mij Majesteit, Waarom heb je het in voor mij?