Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: George Frideric Handel Songtekst: Oh Sleep, Why Dost Thou Leave Me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: George Frideric Handel - Oh Sleep, Why Dost Thou Leave Me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Oh Sleep, Why Dost Thou Leave Me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van George Frideric Handel! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter G van George Frideric Handel en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Oh Sleep, Why Dost Thou Leave Me .

Origineel

Oh sleep, oh sleep, why dost thou leave me? Why dost thou leave me? Why thy visionary joys remove? Oh sleep, oh sleep, oh sleep, again deceive me, sleep, again deceive me, to my arms restore my wandering love, my wandering love, restore my wandering love! again deceive me, oh sleep! to my arms, to my arms restore my wandering love!

 

Vertaling

Oh sleep, oh sleep, why dost thou leave me? Why dost thou leave me? Why thy visionary joys remove? Oh sleep, oh sleep, oh sleep, again deceive me, sleep, again deceive me, to my arms restore my wandering love, my wandering love, restore my wandering love! again deceive me, oh sleep! to my arms, to my arms restore my wandering love!