Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: george harrison Songtekst: iu2019d have you any time

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: george harrison - iu2019d have you any time ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van iu2019d have you any time? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van george harrison! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van george harrison en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals iu2019d have you any time .

Origineel

Let me in here, I know I've been here Let me into your heart Let me know you, let me show you Let me roll it to you All I have is yours All you see is mine And I'm glad to hold you in my arms I'd have you anytime Let me say it, let me play it Let me lay it on you Let me know you, let me show you Let me grow upon you All I have is yours All you see is mine And I'm glad to hold you in my arms I'd have you anytime

 

Vertaling

Laat me hier binnen, ik weet dat ik hier ben geweest Laat me in je hart Laat me je kennen, laat me je tonen Laat me het naar je toe rollen Alles wat ik heb is van jou Alles wat je ziet is van mij En ik ben blij om je in mijn armen te houden Ik zou je altijd willen hebben Laat me het zeggen, laat me het spelen Let me lay it on you Laat me je kennen, laat me je tonen Laat me groeien op je Alles wat ik heb is van jou Alles wat je ziet is van mij En ik ben blij om je in mijn armen te houden I'd have you anytime