Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: george harrison Songtekst: new blue moon

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: george harrison - new blue moon ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van new blue moon? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van george harrison! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van george harrison en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals new blue moon .

Origineel

I don't want nothing Nothing but you Am I waiting Looking for a new blue moon I'm so tired waiting Waiting for you Am I waiting Looking for a new blue moon So many moons have come and gone And none of them were blue So many times the sun came up but Came up without you, you, ya yoo hoo oh You won't call me Call me lonely Am I waiting Looking for a new blue moon So many moons have come and gone And none of them were blue So many times the sun came up but it Came up without you, you, ya yoo hoo oh Someday when you hold me Someday you may see I was waiting Looking for a new blue moon I was waiting Looking for a new blue moon Blue moon

 

Vertaling

Ik wil niets. Niets dan jou Ben ik aan het wachten Op zoek naar een nieuwe blauwe maan Ik ben zo moe van het wachten Wachtend op jou Ben ik aan het wachten Op zoek naar een nieuwe blauwe maan Zoveel manen zijn gekomen en gegaan En geen van hen was blauw Zo vaak kwam de zon op maar Kwam op zonder jou, jou, ya yoo hoo oh You won't call me Noem me eenzaam Ben ik aan het wachten Op zoek naar een nieuwe blauwe maan Zoveel manen zijn gekomen en gegaan En geen van hen was blauw Zo vaak kwam de zon op maar Kwam op zonder jou, jou, ya yoo hoo oh Someday when you hold me Someday you may see Ik was aan het wachten Op zoek naar een nieuwe blauwe maan I was waiting Looking for a new blue moon Blauwe maan