Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: george henrique e rodrigo Songtekst: chorei chorei

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: george henrique e rodrigo - chorei chorei ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van chorei chorei? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van george henrique e rodrigo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van george henrique e rodrigo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals chorei chorei .

Origineel

Você fez eu te amar, acreditar que era tão bom. Me iludiu, fingiu, mentiu, traiu e tudo se acabou. Eu nem sei como começou a se interessar por mim. Você se foi e me ensinou que eu posso ficar bem assim. Chorei, chorei, mas hoje eu não choro mais. E agora eu sei, gostar de mim é bom demais. Nem vem, meu bem, que é tarde pra voltar atrás. Você se foi e agora o trem tá bom demais. . Contribuição: leandrostz

 

Vertaling

Je liet me van je houden, geloven dat het zo goed was. Je hield me voor de gek, deed alsof, loog, bedroog en het is allemaal voorbij. Ik weet niet eens hoe je überhaupt in mij geïnteresseerd bent geraakt. Je bent weggegaan en hebt me geleerd dat het goed met me kan gaan. Ik huilde en huilde, maar vandaag huil ik niet meer. En nu weet ik het, mij leuk vinden is te goed. Geen denken aan, baby, het is te laat om terug te keren. Je bent weg en nu is de trein te goed. Bijdrage: leandrostz