Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: george henrique e rodrigo Songtekst: deixa eu voar (part. jorge e mateus)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: george henrique e rodrigo - deixa eu voar (part. jorge e mateus) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van deixa eu voar (part. jorge e mateus)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van george henrique e rodrigo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van george henrique e rodrigo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals deixa eu voar (part. jorge e mateus) .

Origineel

Numa dessa aventuras de sair por ai. Meu coração não quer mais voltar. Esqueceu o caminho de casa. Pode ser que eu me arrependa. Hoje ou amanha. Mas eu prefiro arriscar. Do que continuar com essa farsa. Tá difícil acordar. E não ter mais amor pra te dar. Eu te juro não quis magoar. A gente se vê por ai. Só preciso de um tempo pra mim. Deixa, deixa eu voar. Deixa dar saudade. Se for de verdade. O coração vai reclamar. Deixa eu voar. Voa ai também. Nesse vai e vem. A gente pode se encontrar

 

Vertaling

Op een van deze avonturen om er op uit te gaan. Mijn hart wil niet meer terug. Het vergat de weg naar huis. Ik krijg er misschien spijt van Vandaag of morgen Maar ik neem liever mijn kansen Ga dan door met deze klucht Het is moeilijk om wakker te worden. En heb geen liefde meer om je te geven. Ik zweer dat ik je geen pijn wilde doen. Ik zie je nog wel. Ik heb gewoon wat tijd voor mezelf nodig. Laat me vliegen. Laat me je missen. Als het echt is. Het hart zal klagen. Laat me vliegen. Vlieg daar ook heen. In dit komen en gaan. We kunnen voldoen aan