Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: george jones Songtekst: aching breaking heart

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: george jones - aching breaking heart ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van aching breaking heart? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van george jones! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van george jones en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals aching breaking heart .

Origineel

Well, I have lived a lot and done my part of running 'round And never did I think I'd let a sweet love get me down But now I see how wrong I was, you're part of every plan Perhaps I'll pay bute what may, my heart's at yourmand Oh, this aching, breaking heart of mine is crazy over you And I'm afraid to let you know I love you like I do For if you knew how much I care, I know what you would do You'd drop me like the others and go find somebody new Last night I saw you, darling, in the arms of someone new And I know that you don't love him, you just want to make me blue I guess you think that hurting me will make me love you more But someday from you, darling, this old heart will lock its door Oh, this aching, breaking heart of mine is crazy over you And I'm afraid to let you know I love you like I do For if you knew how much I care, I know what you would do You'd drop me like the others and go find somebody new

 

Vertaling

Nou, ik heb veel geleefd en heb mijn deel van het rennen gedaan En ik dacht nooit dat ik me door een zoete liefde zou laten neerhalen Maar nu zie ik hoe fout ik was, je maakt deel uit van elk plan Misschien betaal ik wat dan ook, mijn hart ligt bij u Oh, dit pijnlijke, gebroken hart van mij is gek op je En ik ben bang om je te laten weten dat ik van je hou zoals ik Want als je wist hoeveel ik om je geef, weet ik wat je zou doen Je zou me laten vallen zoals de anderen en iemand anders gaan zoeken Gisteravond zag ik je, schat, in de armen van een nieuw iemand En ik weet dat je niet van hem houdt, je wilt me ??gewoon blauw maken Ik denk dat je denkt dat als je me pijn doet, ik meer van je zal houden Maar op een dag, schat, zal dit oude hart zijn deur op slot doen Oh, dit pijnlijke, gebroken hart van mij is gek op je En ik ben bang om je te laten weten dat ik van je hou zoals ik Want als je wist hoeveel ik om je geef, weet ik wat je zou doen Je zou me laten vallen zoals de anderen en iemand anders gaan zoeken