Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: george jones Songtekst: apartment no 9

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: george jones - apartment no 9 ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van apartment no 9? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van george jones! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van george jones en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals apartment no 9 .

Origineel

Just follow the stairway to this lonely world of mine You'll find me waiting here in Apartment No 9 Not so very long ago you walked away from me And after all the plans we made you decided to be free Loneliness surrounds me without your arms around me And the sun will never shine in Apartment No 9 [ piano - steel ] I'll keep waitin' in this lonely room just in case you'd change your mind You'll find me waiting here in Apartment No 9 Loneliness surrounds me... No the sun will never shine in Apartment No 9

 

Vertaling

Volg gewoon de trap naar deze eenzame wereld van mij Je zult me ??hier in appartement nr. 9 vinden wachten Nog niet zo lang geleden liep je bij me weg En na alle plannen die we hadden gemaakt, besloot je om vrij te zijn Eenzaamheid omringt me zonder je armen om me heen En de zon zal nooit schijnen in appartement nr. 9 [piano - staal] Ik blijf wachten in deze eenzame kamer voor het geval je van gedachten verandert Je zult me ??hier in appartement nr. 9 vinden wachten Eenzaamheid omringt mij ... Nee, de zon zal nooit schijnen in appartement nr. 9