Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: george jones Songtekst: book of memories

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: george jones - book of memories ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van book of memories? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van george jones! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van george jones en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals book of memories .

Origineel

You've stolen my world from under me my cheating end deceving me And now you've gone and set me free it's in my book of memories Inside the book of pages black with photographs that take me back I hide the dreams that used to be here in my book of memories The photograph that shows a bride and a man with joy he could not hide And one of a boy on his daddy's knee it's in my book of memories Inside the book of pages black...

 

Vertaling

Je hebt mijn wereld onder me gestolen, mijn bedrog en me bedrogen En nu heb je me vrijgelaten, het staat in mijn boek met herinneringen In het boek met pagina's zwart met foto's die me terugbrengen Ik verberg de dromen die hier vroeger waren in mijn herinneringenboek De foto waarop een bruid en een man met vreugde te zien zijn, kon hij niet verbergen En een van een jongen op de knie van zijn vader staat in mijn boek met herinneringen In het boek met pagina's zwart ...