Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: george jones Songtekst: darlin'

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: george jones - darlin' ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van darlin'? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van george jones! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van george jones en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals darlin' .

Origineel

Darlin' dearest darlin' Put your arms around me baby please Darlin' dearest darlin' Kiss me one more time before you leave If you must go be on your way before I start And beggin' you to stay with me I'm getting weak from being strong And first thing that you know I'll be down on my knees Darlin' dearest darlin' Always in my heart and in my thoughts Darlin' dearest darlin' Having love you once I'll never stop

 

Vertaling

Lieverd, liefste lieverd Sla je armen om me heen schat Liefste schat Kus me nog één keer voor je gaat Als je moet gaan, ga dan voor ik vertrek En smeek je om bij me te blijven Ik word zwak van sterk zijn En voor je het weet lig ik op mijn knieën Lieverd, liefste lieverd Altijd in mijn hart en in mijn gedachten Liefste schat Als ik eenmaal van je hou zal ik nooit stoppen