Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: george jones Songtekst: day after forever

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: george jones - day after forever ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van day after forever? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van george jones! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van george jones en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals day after forever .

Origineel

If you think, you can depend on me Your right, you can If you think, that I'm in love with you Your right, I am But nuthin' lasts forever All good thing's must end And it's only, a matter, of time Day after forever I'm out that door One way or the other To return never more Don't count on me baby For I will be gone Day after forever Honey, you're on your own If you think, I love you more than life You're right, I do If you think, your in my heart and soul Your right, it's true But I must leave you someday Although I worship you And it's only, a matter, of time Day after forever I'm out that door One way or the other To return never more Don't count on me baby For I will be gone Day after forever Honey, you're on your own

 

Vertaling

Als je denkt, kun je op mij rekenen Je hebt gelijk, dat kan Als je denkt dat ik verliefd op je ben Je hebt gelijk, ik ben Maar nuthin 'duurt voor altijd Aan al het goede moet een einde komen En het is slechts een kwestie van tijd Dag voor altijd Ik ben die deur uit Op welke manier dan ook Nooit meer terugkeren Reken niet op mij schat Want ik zal weg zijn Dag voor altijd Schat, je staat er alleen voor Als je denkt, ik hou meer van je dan van het leven Je hebt gelijk, dat doe ik Als je denkt, je bent in mijn hart en ziel Je hebt gelijk, het is waar Maar ik moet je op een dag verlaten Hoewel ik je aanbid En het is slechts een kwestie van tijd Dag voor altijd Ik ben die deur uit Op welke manier dan ook Nooit meer terugkeren Reken niet op mij schat Want ik zal weg zijn Dag voor altijd Schat, je staat er alleen voor