Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: george jones Songtekst: everything ain t right

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: george jones - everything ain t right ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van everything ain t right? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van george jones! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van george jones en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals everything ain t right .

Origineel

I'm gonna build a private graveyard On the outskirts of town And if my baby don't get home tonight I'm a-gonna lower her down 'Cause it ain't right Lord, no, everything ain't right I saw her out just the other night She was really on a spree She was makin' love to some other guy Right there in front of me That ain't right Uh-huh, no, everything ain't right But I'm a-gonna buy her pretty things And try to change her mind 'Cause I gotta have her with me tonight I need her lovin' all of the time My heart ain't right Lord, no, everything ain't right I could build the highest bridges Over waters deep and wide To have her love back with me again It would ease this pain inside The world ain't right Uh-huh, no, everything ain't right And I find myself in darkness You took away the light And I know there's never been a fool Like me, before tonight That ain't right Lord, no, everything ain't right But I think I'll write my will out And sign it before too long You ain't a-gonna spend my money, uh-huh Not after this poor boy's gone That wouldn't be right Lord, no, everything ain't right

 

Vertaling

Ik ga een privékerkhof bouwen Aan de rand van de stad En als mijn baby vanavond niet thuiskomt Ik laat haar zakken Omdat het niet juist is Heer, nee, alles klopt niet Ik heb haar onlangs gezien Ze was echt op de vlucht Ze hield van een andere man Recht voor me Dat klopt niet Uh-huh, nee, alles klopt niet Maar ik ga haar mooie dingen kopen En probeer van gedachten te veranderen Omdat ik haar vanavond bij me moet hebben Ik heb haar de hele tijd nodig Mijn hart klopt niet Heer, nee, alles klopt niet Ik zou de hoogste bruggen kunnen bouwen Over wateren diep en breed Om haar liefde weer bij me te hebben Het zou deze pijn van binnen verlichten De wereld klopt niet Uh-huh, nee, alles klopt niet En ik bevind me in het donker Je hebt het licht weggenomen En ik weet dat er nooit een dwaas is geweest Net als ik, voor vanavond Dat klopt niet Heer, nee, alles klopt niet Maar ik denk dat ik mijn testament zal opschrijven En onderteken het voor te lang Je gaat mijn geld niet uitgeven, uh-huh Niet nadat deze arme jongen weg is Dat klopt niet Heer, nee, alles klopt niet