Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: george jones Songtekst: faded love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: george jones - faded love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van faded love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van george jones! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van george jones en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals faded love .

Origineel

As I look at the letter that you wrote to me it's you that I am thinking of As I read the lines that to me were so sweet I remember our faded love I miss you darling more and more every day as heaven would miss the stars above With every heartbeat I still think of you and remember our faded love I think of the past and all the pleasures we've had as I watch the mating of the dove It was in the springtime that you said goodbye I remember our faded love I miss you darling more and more

 

Vertaling

Als ik naar de brief kijk die je me hebt geschreven, denk ik aan jou Terwijl ik de regels las die voor mij zo lief waren, herinner ik me onze vervaagde liefde Ik mis je elke dag meer en meer, de hemel zou de sterren hierboven missen Bij elke hartslag denk ik nog steeds aan je en herinner ik me onze vervaagde liefde Ik denk aan het verleden en alle genoegens die we hebben gehad terwijl ik naar de paring van de duif kijk Het was in de lente dat je afscheid nam. Ik herinner me onze vervaagde liefde Ik mis je steeds meer schat