Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: george jones Songtekst: half of me is gone

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: george jones - half of me is gone ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van half of me is gone? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van george jones! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van george jones en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals half of me is gone .

Origineel

I walked a thousand miles last night and never left my room My tremblin' hands kept waitin' for the phone I counted every crack that's in the ceilin' and the wall With out you baby, half of me is gone. I realize the many times I was unfair And darlin', hurtin' you I know was wrong I hope that you'll forgive me for the fool I was And find it in your heart to come back home. I walked a thousand miles last night and never left my room My tremblin' hands kept waitin' for the phone I counted every crack that's in the ceilin' and the wall With out you baby, half of me is gone. Well, nothin' been the same since you walked out that door My loneliness is more than words can say Night and day the only thought that's on my mind Is having you to come back home to stay. I walked a thousand miles last night and never left my room My tremblin' hands kept waitin' for the phone I counted every crack that's in the ceilin' and the wall With out you baby, half of me is gone

 

Vertaling

Ik heb vannacht duizend mijl gelopen en ben nooit mijn kamer uitgekomen Mijn trillende handen bleven wachten op de telefoon Ik telde elke barst in het plafond en de muur Zonder jou baby, is de helft van mij weg. Ik realiseer me de vele keren dat ik oneerlijk was En schat, jou pijn doen was verkeerd. Ik hoop dat je me vergeeft voor de dwaas die ik was En het in je hart vindt om terug naar huis te komen. Ik heb duizend mijl gelopen vannacht en ben nooit mijn kamer uitgekomen Mijn trillende handen bleven wachten op de telefoon Ik telde elke barst in het plafond en de muur Zonder jou baby, is de helft van mij weg. Nou, niets is meer hetzelfde sinds je die deur uitliep Mijn eenzaamheid is meer dan woorden kunnen zeggen Dag en nacht is de enige gedachte die in mijn hoofd zit is dat jij terug naar huis komt om te blijven. Ik liep duizend mijl afgelopen nacht en verliet nooit mijn kamer Mijn trillende handen bleven wachten op de telefoon Ik telde elke barst in het plafond en de muur Zonder jou baby, is de helft van mij weg