Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: george jones Songtekst: i can t change overnight

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: george jones - i can t change overnight ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i can t change overnight? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van george jones! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van george jones en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i can t change overnight .

Origineel

I CAN'T CHANGE OVERNIGHT (George Jones - Johnny Mathis) « © '63 Glad Music » There's a love in my heart that I'd been keeping I don't know how to give it away to someone new Oh you walked out the door and left me weeping And I can't change overnight from loving you If I can't walk with you then I'll walk all alone Where my feet touch the ground then that's where I'll call home I don't like all this loneliness that I go through But I can't change overnight from loving you All you say to forget the lips I used to kiss Find someone to take the place of a love I once knew Yes you walked out the door and left me weeping And I can't change overnight from loving you

 

Vertaling

Ik kan de nacht niet veranderen (George Jones - Johnny Mathis)  «Â © '63 Glad Music » Er zit een liefde in mijn hart die ik had gehouden Ik weet niet hoe ik het aan iemand anders moet weggeven Oh je liep de deur uit en liet me huilen En ik kan niet van de ene op de andere dag veranderen van je te houden Als ik niet met je mee kan lopen, dan loop ik helemaal alleen Waar mijn voeten de grond raken, bel ik naar huis Ik hou niet van al deze eenzaamheid die ik doormaak Maar ik kan niet van de ene op de andere dag veranderen van je te houden Alles wat je zegt om de lippen te vergeten die ik kuste Zoek iemand om de plaats in te nemen van een liefde die ik ooit kende Ja, je liep de deur uit en liet me huilen En ik kan niet van de ene op de andere dag veranderen van je te houden