Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: george jones Songtekst: i can t get over what lovin you has done

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: george jones - i can t get over what lovin you has done ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i can t get over what lovin you has done? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van george jones! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van george jones en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i can t get over what lovin you has done .

Origineel

This mornin' waking up to you has changed my day forever And I could jump right up and kiss the sun Hm, loving you just has to be the nearest thing to heaven I can't get over what loving you has done. Is it really me and you lyin' here together And more an more of this is yet toe If having to much love for you could be it would be never I can't get over what loving you has done. I just don't know what to do I feel so good all over And where is such a feelinging from Um, I'd love to take your hand and run across a field of clover I can't get over what loving you has done.

 

Vertaling

Deze morgen wakker worden voor jou heeft mijn dag voor altijd veranderd En ik kon recht omhoog springen en de zon kussen Hm, van je houden moet gewoon het dichtst bij de hemel zijn Ik kan niet begrijpen wat ik van je heb gehouden. Ligt het echt aan mij en jij liegt hier samen En meer een meer hiervan is nog teen Als je te veel liefde voor je zou hebben, zou dat nooit zo zijn Ik kan niet begrijpen wat ik van je heb gehouden. Ik weet gewoon niet wat ik moet doen, ik voel me overal zo goed En waar komt zo'n gevoel vandaan Eh, ik zou graag je hand pakken en over een veld met klaver rennen Ik kan niet begrijpen wat ik van je heb gehouden.