Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: george jones Songtekst: i can t get over you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: george jones - i can t get over you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i can t get over you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van george jones! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van george jones en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i can t get over you .

Origineel

I CAN'T GET OVER YOU (Joe Barber) « © '64 Glad Music » WITH MELBA MONTGOMERY Oh well don't let the spinning ever stop you've got me spinning like a top Going round and round is all I do I can't tell the day from night I don't know the wrong from right I only know I can't get over you I've got an angel on one shoulder the devil on the other I'm in between oh tell me what to do One tells me let you go the other tells me no I only know I can't get over you You've got me spinning like a top don't let this spinning ever stop Just tell me that your love for me is true My heartaches disappear when you say I love you dear I only know I can't get over you I've got an angel on one shoulder... I've got an angel on one shoulder... I only know I can't get over you

 

Vertaling

Ik kan niet over je heen komen (Joe Barber)  «Â © '64 Glad Music » MET MELBA MONTGOMERY Ach, laat het draaien nooit stoppen, je laat me draaien als een top Rond en rond gaan is alles wat ik doe Ik kan 's nachts de dag niet zeggen dat ik het goede niet van rechts ken Ik weet alleen dat ik niet over je heen kan komen Ik heb een engel op de ene schouder en de duivel op de andere Ik zit er tussenin, zeg me wat ik moet doen De ene vertelt me ??dat je moet gaan, de andere zegt nee Ik weet alleen dat ik niet over je heen kan komen Je laat me draaien als een top, laat dit draaien nooit stoppen Zeg me gewoon dat je liefde voor mij waar is Mijn hartzeer verdwijnt als je zegt dat ik van je hou, schat Ik weet alleen dat ik niet over je heen kan komen Ik heb een engel op één schouder ... Ik heb een engel op één schouder ... Ik weet alleen dat ik niet over je heen kan komen