Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: george jones Songtekst: i get lonely in a hurry

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: george jones - i get lonely in a hurry ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i get lonely in a hurry? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van george jones! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van george jones en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i get lonely in a hurry .

Origineel

Well I get lonely in a hurry if you left for a minute I go crazy inside while you were gone Yes I get lonely in a hurry if you left for another I don't think I could take it very long There would be so many little teardrops fall I don't think that I could count them all And I know a heart could never ache like mine if I couldn't love you all the time Cause I get lonely in a hurry... [ guitar ] If you ever took your love away from me I'd die I don't think that I might live in memories And for sure I know that I would lose my mind If I couldn't love you all the time Cause I get lonely in a hurry... I don't think I could take it very long

 

Vertaling

Ik word haast eenzaam als je even weggaat Ik word gek van binnen terwijl jij weg was Ja, ik word snel eenzaam als je naar een ander vertrekt Ik denk niet dat ik er erg lang over kan doen Er zouden zoveel kleine tranen vallen, ik denk niet dat ik ze allemaal zou kunnen tellen En ik weet dat een hart nooit zo kan pijn doen als het mijne als ik niet altijd van je kan houden Omdat ik haastig eenzaam word ... [gitaar] Als je ooit je liefde van me af zou nemen, zou ik sterven Ik denk niet dat ik in herinneringen zal leven En ik weet zeker dat ik gek zou worden Als ik niet altijd van je kon houden Omdat ik haastig eenzaam word ... Ik denk niet dat ik er erg lang over kan doen