Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: george jones Songtekst: i heard you crying in your sleep

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: george jones - i heard you crying in your sleep ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i heard you crying in your sleep? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van george jones! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van george jones en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i heard you crying in your sleep .

Origineel

I know you tried your best to love me You smiled when your heart told you to weep You tried to pretend that you were happy Last night I heard you crying in your sleep You gave the best years of your life, dear And each precious vow you tried to keep I love you so much I want you happy Last night I heard you crying in your sleep Your heart is yearning for an old love With new love it's useless toplete It hurts me to know you are unhappy 'Cause last night I heard you crying in your sleep You know that you are free to go, dear And don't mind if I start to weep I know I can never make you happy 'Cause last night I heard you crying in your sleep

 

Vertaling

Ik weet dat je je best hebt gedaan om van me te houden Je glimlachte toen je hart je zei te huilen Je probeerde te doen alsof je gelukkig was Gisteravond hoorde ik je huilen in je slaap Je hebt de beste jaren van je leven gegeven, schat En elke kostbare gelofte die je probeerde na te komen Ik hou zoveel van je dat ik je gelukkig wil hebben Gisteravond hoorde ik je huilen in je slaap Je hart smacht naar een oude liefde Met nieuwe liefde is het nutteloze toplete Het doet me pijn om te weten dat je ongelukkig bent Want gisteravond hoorde ik je huilen in je slaap Je weet dat je vrij bent om te gaan, schat En vind het niet erg als ik begin te huilen Ik weet dat ik je nooit gelukkig kan maken Want gisteravond hoorde ik je huilen in je slaap