Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: george jones Songtekst: i know a man who can

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: george jones - i know a man who can ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i know a man who can? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van george jones! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van george jones en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i know a man who can .

Origineel

I KNOW A MAN WHO CAN WRITERS JACK CAMPBELL, JIMMIE DAVIS I Can't Take A Heart That's Broken Make It Over Again But I Know A Man Who Can I Can't Take A Soul That's Sin Sick Wash It White As The Snow But I Know A Man Who Can Some Call Him Savior, The Redeemer Of All Men I Call Him Jesus, For He's My Dearest Friend If You Feel That No One Loves You And Your Life Is Out Of Hand I Know A Man Who Can I Can't Walk Upon The Water Calm The Dark And Raging Sea But I Know A Man Who Can I Can't Cause Blind Eyes To Open Or Make The Lame To Walk Again But I Know A Man Who Can

 

Vertaling

IK KEN EEN MAN DIE KAN SCHRIJVERS JACK CAMPBELL, JIMMIE DAVIS Ik kan geen hart nemen dat gebroken is Make It Over Again Maar ik ken een man die dat kan I Can't Take A Soul That Sin Sick Was het wit als de sneeuw Maar ik ken een man die dat kan Sommigen noemen hem Redder, de Verlosser van alle mensen Ik noem hem Jezus, want Hij is mijn dierbaarste vriend Als je voelt dat niemand van je houdt En je leven loopt uit de hand Ik ken een man die kan Ik kan niet op het water lopen Kalmeer de donkere en woeste zee Maar ik ken een man die dat kan Ik kan niet veroorzaken dat blinde ogen opengaan Of maak de kreupele om opnieuw te lopen Maar ik ken een man die dat kan