Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: george jones Songtekst: i let you go

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: george jones - i let you go ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i let you go? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van george jones! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van george jones en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i let you go .

Origineel

I LET YOU GO (Melba Montgomery - Carl Montgomery) « © '63 Glad Music » WITH MELBA MONTGOMERY I let you go when I needed you so Not knowing then I want you back again Now that you're gone there's one thing I know I'll always regret I let you go Such a fool was I to be so blind That you was within these arms of mine It's too late now another's love you hold I'll always regret I let you go It hurts to know it was you I love so Old mem'ry of youes back to make me blue One thought of you and tears begin to flow I'll always regret I let you go Such a fool was I to be so blind...

 

Vertaling

IK LAAT JE GAAN (Melba Montgomery - Carl Montgomery)  «Â © '63 Glad Music » MET MELBA MONTGOMERY Ik heb je laten gaan toen ik je zo nodig had Als ik het niet weet, wil ik je weer terug Nu je weg bent, weet ik één ding Ik zal er altijd spijt van hebben dat ik je heb laten gaan Zo dwaas was ik om zo blind te zijn Dat je in deze armen van mij was Het is te laat nu je andermans liefde vasthoudt Ik zal er altijd spijt van hebben dat ik je heb laten gaan Het doet pijn om te weten dat jij zo van me houdt Oude herinneringen aan jou om me blauw te maken Een gedachte aan jou en tranen beginnen te stromen Ik zal er altijd spijt van hebben dat ik je heb laten gaan Zo dwaas was ik om zo blind te zijn ...