Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: george jones Songtekst: i love you, because

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: george jones - i love you, because ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i love you, because? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van george jones! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van george jones en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i love you, because .

Origineel

I love you because you understand, dear Every single thing I tried to do You're always there to lend a helping hand, dear I love you most of all because you're you No matter what the world may say, about you I know your love will always be true I love you for the way you never doubt me But most of all I love you 'cause you're you --- Instumental --- I love you because my heart is lighter Every time I'm walking by your side I love you because the future's brighter The door to happiness you've opened wide No matter what I know your heart will always be true I love you for a hundred thousand reasons But most of all I love you 'cause you're you

 

Vertaling

Ik hou van je omdat je het begrijpt, schat Alles wat ik probeer te doen Je bent er altijd om een helpende hand te bieden, liefste Ik hou het meest van je omdat jij jij bent Wat de wereld ook over je zegt Ik weet dat je liefde altijd waar zal zijn. Ik hou van je omdat je nooit aan me twijfelt Maar het meest van alles hou ik van je omdat je jij bent --- Instumental --- Ik hou van je omdat mijn hart lichter is Every time I'm walking by your side I love you because the future's brighter The door to happiness you've opened wide Wat er ook gebeurt Ik weet dat je hart altijd trouw zal zijn Ik hou van je om honderdduizend redenen Maar ik hou vooral van je omdat je jij bent