Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: george jones Songtekst: i walk the line

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: george jones - i walk the line ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i walk the line? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van george jones! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van george jones en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i walk the line .

Origineel

I keep a close watch on this heart of mine I keep my eyes wide open all the time I keep the ends out for the ties that bind Because you're mine, I walk the line I find it very, very easy to be true I find myself alone when each day's through Yes, I'll admit that I'm a fool for you Because you're mine, I walk the line You've got a way to keep me on your side You give me 'cause for love that I can't hide For you, I know I'd even try to turn the tide Because you're mine, I walk the line As sure as night is dark and day is light I keep you on my mind both day and night And happiness, I've known proves that it's right Because you're mine, I walk the line

 

Vertaling

Ik houd dit hart van mij nauwlettend in de gaten Ik houd mijn ogen de hele tijd wijd open Ik houd de uiteinden uit voor de stropdassen die binden Omdat je de mijne bent, loop ik op de lijn Ik vind het heel, heel gemakkelijk om waar te zijn Ik vind mezelf alleen als elke dag voorbij is Ja, ik geef toe dat ik gek voor je ben Omdat je de mijne bent, loop ik op de lijn Je hebt een manier om me aan je kant te houden Je geeft me een reden voor liefde die ik niet kan verbergen Voor jou weet ik dat ik zelfs zou proberen het tij te keren Omdat je de mijne bent, loop ik op de lijn Zo zeker als de nacht donker is en de dag licht Ik hou je dag en nacht in gedachten En geluk, ik weet dat het bewijst dat het juist is Omdat je de mijne bent, loop ik op de lijn