Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: george jones Songtekst: i won’t need you anymore

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: george jones - i won’t need you anymore ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i won’t need you anymore? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van george jones! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van george jones en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i won’t need you anymore .

Origineel

(Troy Seals - Max D. Barnes) You're my always and forever you're the one hung the moon After all these nights together I still get lost in your perfume And if I could write a love song every line would tell the truth It would be a warm and soft one he'd watch my heart would say to you When you see me walk on water when the sea don't reach the shore When the fires of hell freeze over I won't need you anymore Oh the feelings lay so easy lying here the way we are And no one else could ever hold me like the heavens hold the stars When you see me walk on water when the sea don't reach the shore When the fires of hell freeze over I won't need you anymore No, I won't need you I won't need you anymore...

 

Vertaling

(Troy Seals - Max D. Barnes) Jij bent mijn altijd en eeuwig jij bent degene die de maan heeft opgehangen Na al die nachten samen verdwaal ik nog steeds in jouw parfum En als ik een liefdesliedje kon schrijven zou elke regel de waarheid vertellen Het zou een warme en zachte zijn hij mijn hart zou tegen je zeggen Als je me over water ziet lopen als de zee de kust niet bereikt Als de vuren van de hel bevriezen heb ik je niet meer nodig Oh de gevoelens liggen zo gemakkelijk hier, zoals we zijn En niemand anders kan me ooit vasthouden zoals de hemel de sterren vasthoudt Als je me over water ziet lopen als de zee de kust niet bereikt Als de vuren van de hel bevriezen, heb ik je niet meer nodig. Nee, ik heb je niet meer nodig, ik heb je niet meer nodig...