Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: george jones Songtekst: if my heart had windows

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: george jones - if my heart had windows ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van if my heart had windows? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van george jones! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van george jones en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals if my heart had windows .

Origineel

If my heart had windows You'd see a heart Full of love just for you A tear may appear When I hold you near But that's for the the sweet things you do If my heart had windows You'd see a heart Full of love just for you By your side I will stay Till we're old and gray Well, I miss these Young moments we knew If my heart had windows You'd see a heart Full of love just for you A thief couldn't steal The love that I feel Heaven for me has come true If my heart had windows You'd see a heart Full of love just for you If my heart had windows You'd see a heart Full of love just for you

 

Vertaling

Als mijn hart ramen had zou je een hart zien Vol van liefde alleen voor jou Een traan kan verschijnen Wanneer ik je dichtbij houd Maar dat is voor de lieve dingen die je doet Als mijn hart ramen had zou je een hart zien Vol van liefde alleen voor jou Aan je zijde zal ik blijven Tot we oud en grijs zijn Nou, ik mis deze Jonge momenten die we kenden Als mijn hart ramen had zou je een hart zien Vol van liefde alleen voor jou Een dief kan niet stelen De liefde die ik voel De hemel is voor mij werkelijkheid geworden Als mijn hart ramen had zou je een hart zien vol met liefde alleen voor jou Als mijn hart ramen had zou je een hart zien vol liefde, alleen voor jou