Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: george jones Songtekst: if not for you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: george jones - if not for you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van if not for you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van george jones! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van george jones en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals if not for you .

Origineel

If anything I am or hope to be If any compliments are paid to me If any praises I receive for anything that I achieve I'll never rightfully belong to you. For when I wonder you convinced me that I could Knowing you depended on me proved I should And in your mind you never doubted that I would But what would I do (what would I do) if not for you. I see admiration in your eyes And I believe you think I hung the moon And if I fail like other men or find the will to try again But anything I am begins with you. For when I wonder you convinced me that I could Knowing you depended on me proved I should And in your mind you never doubted that I would But what would I do (what would I do) if nor for you. What would I do (what would I do) if nor for you

 

Vertaling

Als ik iets ben of hoop te zijn Als er complimenten aan mij worden gegeven Als ik ook maar geprezen word voor iets dat ik bereik Ik zal nooit rechtmatig aan u toebehoren. Want toen ik me afvroeg overtuigde je me dat ik het kon Wetende dat je van me afhankelijk was, bewees je dat ik het moest En in jouw gedachten heb je er nooit aan getwijfeld dat ik het zou doen Maar wat zou ik doen (wat zou ik doen) als het niet voor jou was. Ik zie bewondering in je ogen En ik geloof dat je denkt dat ik de maan ophing En als ik faal zoals andere mannen of de wil vind om het opnieuw te proberen Maar alles wat ik ben begint met jou. Want toen ik me afvroeg overtuigde je me dat ik het kon Wetende dat je van me afhankelijk was bewees dat ik het moest En in jouw gedachten heb je er nooit aan getwijfeld dat ik het zou doen Maar wat zou ik doen (wat zou ik doen) als het niet voor jou was. Wat zou ik doen (wat zou ik doen) als noch voor jou