Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: george jones Songtekst: i’ll be there (if you ever want me)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: george jones - i’ll be there (if you ever want me) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i’ll be there (if you ever want me)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van george jones! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van george jones en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i’ll be there (if you ever want me) .

Origineel

Well, there ain't no chains strong enough to hold me Ain't no breeze big enough to slow me Never have seen a river that's too wide There ain't no jail tight enough to lock me Ain't no man big enough to stop me I'll be there if you ever want me by your side Love me, if you're ever going to love me Never have seen a road too rough to ride There ain't no chain strong enough to hold me Ain't no breeze big enough to slow me I'll be there if you ever want me by your side --- Instrumental --- There ain't no rope stout enough to bind me Look for me, honey, you will find me Any old time, you're ready with your charm I'll be there ready and a-waiting There won't be any hesitating I'll be there if you ever want me in your arms Love me, if you're ever going to love me Never have seen a road too rough to ride There ain't no chain strong enough to hold me Ain't no breeze big enough to slow me I'll be there if you ever want me by your side I'll be there if you ever want me by your side...

 

Vertaling

Nou, er zijn geen kettingen sterk genoeg om me vast te houden Er is geen briesje groot genoeg om me af te remmen Nooit een rivier gezien die te breed is Er is geen gevangenis strak genoeg om me op te sluiten Geen man groot genoeg om me tegen te houden Ik zal er zijn als je me ooit aan je zijde wilt Hou van me, als je ooit van me zult houden Ik heb nog nooit een weg gezien die te ruw is om te berijden Er is geen ketting sterk genoeg om me vast te houden Geen briesje groot genoeg om me af te remmen Ik zal er zijn als je me ooit aan je zijde wilt --- Instrumental --- There ain't no rope stout enough to bind me Zoek me, schat, je zult me vinden Any old time, you're ready with your charm Ik zal er zijn, klaar en wachtend Er zal geen aarzeling zijn Ik zal er zijn als je me ooit in je armen wilt Hou van me, als je ooit van me zult houden Ik heb nog nooit een weg gezien die te ruw is om te berijden Er is geen ketting sterk genoeg om me vast te houden Geen briesje groot genoeg om me af te remmen I'll be there if you ever want me by your side Ik zal er zijn als je me ooit aan je zijde wilt...