Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: george jones Songtekst: it scares me half to death

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: george jones - it scares me half to death ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van it scares me half to death? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van george jones! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van george jones en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals it scares me half to death .

Origineel

It scares me half to death to think I almost lost you It breaks my heart to know how much I made you cry And if you'll let me show you darling I'll right the wrongs I've done And ease the heartaches I have caused in the days gone by You told me that our love was cold and then you said goodbye But I can't love another I'd be living a lie It scares me half to death to think I had forgotten The vows we made to stay together come what may And while I'm holding you my darling I'm holding my breath 'Cause just the thought of losing you scares me half to death It scares me half to death to think I had forgotten...

 

Vertaling

Het maakt me halfdood als ik eraan denk dat ik je bijna kwijt was. Het breekt mijn hart te weten hoezeer ik je aan het huilen heb gemaakt En als je me het je laat tonen, schat, zal ik de fouten rechtzetten die ik heb gemaakt En de hartenpijn verzachten die ik in de voorbije dagen heb veroorzaakt Je zei me dat onze liefde koud was en toen zei je vaarwel Maar ik kan niet van een ander houden, ik zou een leugen leven Het beangstigt me half dood te denken dat ik vergeten was De belofte die we maakten om bij elkaar te blijven, wat er ook gebeurt En terwijl ik je vasthoud, mijn lieveling, houd ik mijn adem in Want alleen al de gedachte je te verliezen maakt me halfdood Het maakt me halfdood om te denken dat ik het vergeten was...